Промоција: Project Orpheus „Running“ на IDJVideos

Project Orpheus штотуку го издадоа новиот сингл и спот, наречен „Running“.

Истиот е издаден од страна на најголемиот регионален YouTube музички канал IDJVIDEOS во Белград – Србија: https://www.youtube.com/watch?v=SKuDLFZM1RY