Вчитување Настани
Пронајди Настани

Навигација за Прегледи на Настанот

Претстојни Настани › забава

Настани Листа за Навигација

јануари 2018

St. Johnday Singsalot

јануари 26 @ 22:00 - јуни 9 @ 01:00
Old School Cafe, St.31N.17
Skopje, Macedonia

Вокална магија, шарм, пријателска насмевка, семејна атмосфера… Овие неколку параметри ретко можеш да ги најдеш на едно место во исто време а ние го имаме тоа секој петок. Токму затоа ни е свет ден. Школото го знаете а професорот уште подобро. Се гледаме. 078/71-33-28 Заинтересирани: 0 лица

Дознај повеќе »
јуни 2018

ROCK In Niš Festival 2018

јуни 15 @ 18:00 - јуни 17 @ 01:55
Македонија, United States

ROCK In Niš – Festival ” Vol 2 ” Rock,Blues, Metal.. Share, support … See you in the smoke, ready to party hard! m/ Nišavski Kej, Niš, Serbia Updates to follow! Заинтересирани: 90 лица

Дознај повеќе »

R.I.N Fest 2018

јуни 15 @ 18:00 - јуни 17 @ 01:55
Amfiteatar na Keju, Nišavski kej
Niš, Serbia

ROCK In Niš – Festival ” Vol 2 ” Rock,Blues, Metal.. Share, support … See you in the smoke, ready to party hard! m/ Nišavski Kej, Niš, Serbia Updates to follow! Заинтересирани: 194 лица

Дознај повеќе »

VA – The Journey Within “Compiled by Demoniac Insomniac”

јуни 16 @ 18:00 - јуни 17 @ 21:00
Македонија, United States

VA – The Journey Within “Compiled by Demoniac Insomniac”Releasing 16 June 2018 @ Active Meditation Music! Tracklist: 01.Kraft – Dreamspell (148 Bpm) 02.Demoniac Insomniac – Radical Freedom (152 Bpm) 03.Retohmorgon – Necropotence (155 Bpm) 04.Demoniac Insomniac – Water Memory (156 Bpm) 05.MindZik – S.A.R.P. (155 Bpm) 06.Karash & Kinetik Flux – Le Culte De La Lune (160 Bpm) 07.Goya – La Medicina De La Gente (165 Bpm) 08.Telepathic Creatures vs Mind Oscillation – Brain Manipulation (170 Bpm) 09.Xochipilli – Umma…

Дознај повеќе »

16.06 Open Air Gathering (near Skopje) :: Braincell & Friends

јуни 16 @ 22:00 - јуни 17 @ 10:00
Македонија, United States

..:: 16.06 Open Air Gathering (near Skopje) ::.. Back to the Rituals & Distant Point ви го најавуваат гостувањето на: ♫ Braincell – BooM! Records (Switzerland) ♫ TengRi – Parvati Records (Macedonia) ♫ DJ Hanabi – Mosaico Records (Japan) ♫ Solar Spectrum – BooM! Records (Switzerland) ♫ Rastaliens (Germany) ♫ Forma – Distant Point (Macedonia) :: More info soon!! :: Заинтересирани: 125 лица

Дознај повеќе »

Мавровски Маратон 2018 / Mavrovski Maraton 2018

јуни 17 @ 09:00 - 18:00
Mavrovo National Park, Mavrovo, Macedonia

Мал маратон 43 км, голем маратон 92 км. Подетални информации наскоро. Заинтересирани: 149 лица

Дознај повеќе »
јули 2018

ROCK In Niš – Festival

јули 13 @ 18:00 - јули 15 @ 02:00
Македонија, United States

ROCK In Niš – Festival ” Vol 2 Loading Now” Rock,Blues, Metal.. Share, support … Updates to follow! Заинтересирани: 55 лица

Дознај повеќе »

ROCK In Niš – Festival

јули 13 @ 18:00 - јули 14 @ 23:59
Македонија, United States

ROCK In Niš – Festival ” Vol 2 Loading Now” Rock,Blues, Metal.. Share, support … Updates to follow! Заинтересирани: 67 лица

Дознај повеќе »
август 2018

Hola Ohrid vol.4 strikes again, 4th edition on 3/4/5 of August

август 3 @ 17:00 - август 5 @ 20:00
Kongresen centar Ohrid Macedonia, Ohrid, Macedonia

For english version click “See More” and scroll down Меѓу сите убави работи кои ќе ги донесе новата година е и четвртото издание на ХОЛА ОХРИД! Хола Охрид ќе се одржи по четврти пат на 3/4/5 август, 2018 година, во хотелот Конгресен Центар Охрид. Првите 35 пријавени учесници ќе добијат full pass по цена од 65 еур. Оваа промоција ќе трае до 15ти февруари ! Хола Охрид Full Pass 15.02- 31.03- 70 еур. Хола Охрид Full Pass 01.04- 30.06- 80…

Дознај повеќе »
април 2019

Guatemaya Festival – 10 Years Active Meditation Music Guatemala

20/04/2019 @ 20:00 - 22/04/2019 @ 20:00
Македонија, United States

Active Meditation Music FestivalWe are celebrating 10 years since the first release of the record label back in 2008! Therefore we are making a 2 day festival in Guatemaya to celebrate! Line Up: Demoniac Insomniac – Live Set (Macedonia) Xochipilli – Live Set (Guatemala) Cosmic Spiral – Live + Dj Set (Guatemala) https://soundcloud.com/cosmicspiralgt Froog – Live Set (Mexico) Retohmorgon – Live Set (USA) More Info Soon! Заинтересирани: 60 лица

Дознај повеќе »
+ Export Events