Вчитување Настани
Пронајди Настани

Навигација за Прегледи на Настанот

Претстојни Настани › фестивали

Настани Листа за Навигација

август 2017

Повик за учество на АКТО Работилница на Грамофони

август 16 @ 18:00 - август 23 @ 23:59
Bitola Municipality, United States

Ако имаш 16-21 година, живееш во или околу Битола, имаш 5 омилени светски музички автори, 4 омилени светски DJ-и, 3 омилени македонски DJ-и, најмалку 2 обиди да си го презентираш својот музички талент пред публика, склопи 1 микс со времетраење 20-30минути со најмалку 4 различни траки/песни/композиции и испрати го на akto.muzika@gmail.com заедно со кратко био за себе. Повикот трае до 23.08.2017 23.59ч, а тричлена комисија ќе ги преслуша и прегледа пристигнатите апликации и во рок од 7 дена ќе избере…

Дознај повеќе »

Концерт! Fierce!

август 23 @ 21:00 - август 24 @ 01:00
Public Room, 50 Divizija 22
Skopje, Macedonia

Заедно со Fierce ѕирнуваме во фестивалските денови кои следат! На 23-ти те покануваме на отворање на поштенско сандаче кое ќе ги чека твоите идеи и предлози за позелено Скопје, уживање во џез концерт и видео проекции ~ Придружи се и покажи иницијатива! : ) Заинтересирани: 54 лица

Дознај повеќе »
септември 2017

Фестивал! Дотерај го Скопје!

септември 1 @ 10:00 - септември 4 @ 12:00
Public Room, 50 Divizija 22
Skopje, Macedonia

Продолжен викенд исполнет со урбани херои, дискусии како заедно да го направиме Скопје позелено, фотографии од нашите акции, видеа, музика, смеење и позитивни вибрации! Сејв д дејтс! Целосна програма – за мнооогу кратко! Заинтересирани: 69 лица

Дознај повеќе »
+ Export Events