Вчитување Настани
Пронајди Настани

Навигација за Прегледи на Настанот

Претстојни Настани › едукација

Настани Листа за Навигација

август 2017

Аштанга и Винјаса јога и медитација со Кристијан

август 16 @ 20:00 - август 30 @ 09:30
SINO – СИНО, Borka Taleski 26/8-33
Skopje, Macedonia

Ја отвораме сезоната со Аштанга и Винјаса јога и медитација, под водство на д-р Кристијан Илчевски од ЕДЕН Јога Центарот, доктор, хомеопат и инструктор по јога и медитација, сертифициран од повеќе меѓународни школи, од кои последната е школа за инструктори по Аштанга јога во Ришикеш, престолнината на јогата во Индија. Вежбите вклучуваат работа со телото, душата и умот, бидејќи посветеноста на личниот развој бара работа на сите три полиња. Иако најчесто на часовите може да ни се причини дека јога…

Дознај повеќе »
септември 2017

Утринска и попладневна ЈОГА – хата, јин и трансформативна

септември 14 @ 18:15 - 19:30
СакамЈога/ILoveYoga, Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33, Скопје (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци)
Skopje, Macedonia

Доживејте ја магијата на утринското вежбање јога! ♥ ♥ ♥ УТРИНСКИ И ПОПЛАДНЕВНИ ЧАСОВИ ПО ХАТА, ЈИН И ТРАНСФОРМАТИВНА ЈОГА {СЕПТЕМВРИСКИ УПИСИ, 2017 * Центар СИНО, ул. Борка Талески 26/8-33 (во близина на ОУ Ј.Х. Песталоци), 1 000 Скопје} Раздвижете го телото, зашто телото што е во движење може да ги придвижи неподвижните аспекти од Вашиот живот! Смирете го умот, зашто во смиреноста се кријат одговорите на Вашите прашања! Вложете во себе радост, здравје и позитивна енергија! САКАМЈОГА ЧАСОВИТЕ ПРЕТСТАВУВААТ…

Дознај повеќе »

МАСИТ ИКТ Денови

септември 26 @ 09:00 - септември 27 @ 17:00
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

Со особено задоволство би сакале да ви најавиме за одржувањето на два претстојни настани кои ќе се одржат во рамки на: МАСИТ ИКТ ДЕНОВИ 26-27.09.2017 26 Септември 2017 (вторник) ФОРУМ: Регулатива на работните односи и пазарот на труд во рамки на ИКТ секторот Форумот се организира од страна на МАСИТ во рамки на Проектот на УСАИД – Партнерство за подобра бизнис регулатива во кој МАСИТ е партнер заедно со Стопанската комора на Македонија, Стопанската комора на Северо – Западна Македонија…

Дознај повеќе »

МАСИТ ИКТ Денови

септември 26 @ 10:30 - септември 27 @ 16:00
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

Со особено задоволство би сакале да ви го најавиме одржувањето на два претстојни настани кои ќе се одржат во рамки на МАСИТ ИКТ ДЕНОВИ 26-27.09.2017 хотел „Александар Палас“ – Скопје ФОРУМ: Регулатива на работните односи и пазарот на труд во рамки на ИКТ секторот – 26 Септември 2017 (вторник) Форумот се организира од страна на МАСИТ во рамки на Проектот на УСАИД – Партнерство за подобра бизнис регулатива во кој МАСИТ е партнер заедно со Стопанската комора на Македонија, Стопанската…

Дознај повеќе »
ноември 2017

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ноември 11 @ 09:30 - 16:30
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија. Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот…

Дознај повеќе »

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ноември 11 @ 10:00 - ноември 12 @ 16:00
Македонија, United States

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија. Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот…

Дознај повеќе »

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ноември 11 @ 10:00
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија. Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот…

Дознај повеќе »

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ноември 11 @ 10:00
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија. Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот…

Дознај повеќе »

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ноември 11 @ 10:00
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија. Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот…

Дознај повеќе »

Глобален Лидерски Самит Македонија 2017

ноември 11 @ 10:00
Hotel Aleksandar Palace, Bulevar 8-mi Septemvri br 15
Skopje, Macedonia

ПРИДРУЖИ ИМ СЕ НА 300 000 ВОДАЧИ ШИРУМ СВЕТОТ, ВО НАД 700 ГРАДОВИ И 100+ ЗЕМЈИ ПРЕКУ ГЛОБАЛНИОТ ЛИДЕРСКИ САМИТ МАКЕДОНИЈА 2017. Без разлика каде водиш и која е твојата сфера на водство, Глобалниот Лидерски Самит (ГЛС) е христијанска видеокаст платформа од светски калибар која ќе ти помогне да станеш подобар и да работиш на остварување на твојата визија. Употреби го Глобалниот Лидерски Самит како ресурс кој ќе ти ги изостри твоите вештини и ќе го ослободи потенцијалот на твојот…

Дознај повеќе »
+ Export Events