Вчитување Настани
Пронајди Настани

Навигација за Прегледи на Настанот

Претстојни Настани › саеми

Настани Листа за Навигација

октомври 2017

Технома 2017 во Вип Арена „Борис Трајковски“!

октомври 25 @ 10:00 - октомври 29 @ 19:00
Boris Trajkovski Sports Center, Skopje, Macedonia

Од 25. до 29. октомври, ќе се одвива Меѓународниот саем ТЕХНОМА 2017 кој веќе 43 години претставува успешен деловен настан специјализиран за прeтстaвницитe нa гoлeмитe, средните и малите дoмaшни и стрaнски прoизвoдитeли вo oблaстa нa мeтaлургиjaтa, eлeктрoтeхникaтa, енергетиката, нeмeтaлитe, грaдeжништвoтo, обезбедување и заштита. ТЕХНОМА во организација на Скопски саем е високо почитуван саем кој уште од 1997 година како саемска манифестација е членка на УФИ (Унија на меѓународни саем) чие главно седиште е Париз. Скопски саем е единствена специјализирана компанија…

Дознај повеќе »
+ Export Events