Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Zeljko Joksimovic – 11ti Noemvri 2017 Vip Arena Boris Trajkovski

11/11/2017 @ 21:00 - 12/11/2017 @ 01:00

Најголемата балканска ѕвезда, единствениот што успеа да ја наполни Националната Арена “Филип Втори”, Жељко Јоксимовиќ на голем концерт во Скопје.
Билетите може да се набават преку продажната мрежа на “Купи Карти За Се” низ цела Македонија, во Пола Југотон, Југотон, Media Events и цвеќара “Розе” – Веро 2 како и онлајн на www.kupikartizase.com

Цена на билети:
Партер – 600 ден
Фан Пит – 900 ден
Блок: 4,5,6,7,9,10,11 i 12 – 800 ден
Блок: 2,8,14 – 900 ден
Блок 3 VIP – 1000 ден
Блок 13 GOLD VIP – 1500 ден

Инфо и Резервации со коњопој: 077/430 670

– Вино + 4 влезници – 7000 ден
– Водка + 4 Hell energy + 4 пелистерка + 4 влезници – 8000 ден
– Jagermeister + 4 Hell energy + 4 пелистерка + 4 влезници – 8000 ден
– Tullamore Whiskey + 4 Hell energy + 4 пелистерка + 4 влезници – 9000 ден
– Jack Daniels + 4 Hell energy + 4 пелистерка + 4 влезници – 9500 ден

ОРГАНИЗИРАН АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ ОД:

ШТИП – резервации во ЕУРОТУРС – 078 473 181

ТЕТОВО – резервации во ГАГЕ ТУРС – 078 238 – 239
ГОСТИВАР – резервации во ГАГЕ ТУРС – 078 238 – 239

КУМАНОВО – резервации во Т.А МЕРИОН ТРАВЕЛ 031/ 419 – 146 и 077/ 608 – 888

ПРИЛЕП – резервации во Т.А. БРАН
048 411-188, 048 434-606

ГЕВГЕЛИЈА – резервации во Т.А ПУТНИК
+389 (34) 216 – 901 и +389 (78) – 216 – 901

КОЧАНИ – резервации во АВТО АТОМ – 070 / 336 – 307
ВИНИЦА – резервации во АВТО АТОМ – 070 / 336 – 307

Заинтересирани: 5147 лица

Детали

Почеток:
11/11/2017 @ 21:00
Крај:
12/11/2017 @ 01:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, ,

Место

Арена Борис Трајковски
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/276884619110619