Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Strumica OPEN festival (3-13 august)

03/08/2017 @ 21:00 - 14/08/2017 @ 03:00

Со шестото издание на најголемата културно-уметничка, едукативна и забавна манифестација во Струмица првпат пристигнуваат специјални нешта НАПРАВЕНИ СО ЉУБОВ. Од традиционални настани за верните посетители, до невидени изненадувања подготвени за новите фестивалџии. За сите возрасти, за сите вкусови. Почувствувајте ја емоцијата која ќе ви ја пренесат годинашните 80 артисти, распоредени на 20 разновидни настани, пренесени на 5 отворени сцени. За фестивалската љубовна магија не постојат граници. Нашите срца ќе чукаат како едно!
МУЗИЧКА ПРОГРАМА:
GALIJA (11 august)
GARO & TAVITJAN BROTHERS feat. Sergej Ćetković, Jelena Tomaševič, Željko Bebek (11 august)
GALOSKI (11 august)
PATA PATA RECORDINGS (11 august)
DANI (12 august)
VAN GOGH (12 august)
JELENA ROZGA (12 august)
MYSTIQUE (12 august)
ASTRA-ION PROJECT (12 august)
NINO VELIČKOVSKI (13 august)
QUEEN REAL TRIBUTE (13 august)
DINO MERLIN (13 august)
CYRILLIC (13 august)
DISCONNECTED (13 august)

Следете нè на:
www.instagram.com/strumicaopenfestival/
www.twitter.com/fest_open

Заинтересирани: 442 лица

Детали

Почеток:
03/08/2017 @ 21:00
Крај:
14/08/2017 @ 03:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Strumica OPEN Festival
Плоштад Гоце Делчев
Strumitsa, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/284536378311418