Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Солунски патрдии

април 17 @ 20:00

Автор: Миле ПОПОСКИ Режија: Коле АНГЕЛОВСКИ Улоги: Пејо Мариоjцо – Марија Спиркоска – Илијеска Аџи Јанкула – Биљана Драгиќевиќ – Пројковска Секула – Маја Вељковиќ – Пановска Цанде – Зоран Љутков Сотка – Златко Митрески Фатиме – Јелена Жугиќ Пандора – Трајанка Илиева Таци Јашар Бег – Калина Наумовска Кир Таки – Гордана Ендровска Евдокија – Марија Кондовска Паца – Валдета Исмаили Чире – Душица Стојановска Блаже – Викторија Анѓушева Шабан Бег – Катерина Коцевска Марија – Катерина Шехтанска – Лаковска Цветан Берберот – Александра Павлова
Заинтересирани: 5 лица

Детали

Датум:
април 17
Време:
20:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Драмски Театар Скопје
ул. „Шекспирова“ бр. 15
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/354208768001641