Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Работилница „Стоп Анимација“ – Инфомлади@креативни

март 30 @ 10:00 - мај 31 @ 13:00

Во просториите на средното училиште СУГС ,, Јосип Броз Тито“ – Скопје се одржува работилница под наслов ,,Стоп Анимација“ која е во рамки на проектот ИНФОМЛАДИ@КРЕАТИВНИ, работилницата има за цел да ги запознае учениците со стоп анимација која е посебна технологија за изработка на анимирани видеа со помош на рачно изработени модели, куклен театар или манипулиран филм. Ментор на работилницата е Македонка Тошевска.
Заинтересирани: 0 лица

Детали

Почеток:
март 30 @ 10:00
Крај:
мај 31 @ 13:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, ,

Место

СУГС Гимназија „Јосип Броз Тито“
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/111113758915933