Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Работилница „Развивање на веб страни“ – Инфомлади@креативни

март 30 @ 10:00 - мај 31 @ 13:00

Во просториите на средното училиште СУГС Гимназија ,,Раде Јовчевски Корчагин“ – Скопје се одржува работилница за ,,Развивање на веб страници и веб апликации преку Java Script“ која е во рамки на проектот ИНФОМЛАДИ@КРЕАТИВНИ, на оваа работилница учениците ќе научат практично да ги користат алатките за развој на софтверски апликации, ќе реализираат софтверски проекти и ќе креираат функционални веб апликации. Ментор на работилницата е Адмир Хусеини.
Заинтересирани: 0 лица

Детали

Почеток:
март 30 @ 10:00
Крај:
мај 31 @ 13:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, , ,

Место

СУГС Гимназија ,,Раде Јовчевски-Корчагин”
Трета Македонска Ударна Бригада, бр. 9
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/1527223317577883