Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Работилница „Дигитална фотографија“ – Инфомлади@креативни

март 30 @ 10:00 - мај 31 @ 13:00

Во просториите на средното училиште СУГС ,,Никола Карев“ – Скопје се одржува работилница под наслов ,,Дигитална фотографија“ која е во рамки на проектот ИНФОМЛАДИ@КРЕАТИВНИ, работилницата има за цел да ги запознае учениците со историјата на фотографијата како и да ги воведе во основите на дигиталната фотографија. Ментор на работилницата е Игор Тодоровски.
Заинтересирани: 1 лица

Детали

Почеток:
март 30 @ 10:00
Крај:
мај 31 @ 13:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, ,

Место

СУГС „Никола Карев“-Скопје
ul. Nikola Rusinski br.2
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/220392951424966