Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Prv do vrv Vodno 2018

мај 20 @ 10:00 - 15:00

Настан Навигација

Кој ќе биде ПРВ ДО ВРВ за 2018 година во трчање, планински и друмски велосипедизам до врвот на Водно ќе дознаеме, традиционално третиот викенд во мај, на шестото издание на најпопуларниот планински настан во регионот.
Пријавувањето ќе започне на 22 декември 2017.

Видео 2017 https://vimeo.com/219979722
Видео 2016 https://vimeo.com/168158485

Who will be PRV DO VRV (first to the top) in 2018 in running, mountain and road cycling to the top of Vodno, on the most popular mountain event in the region.

The registration will open on December 22, 2017.

Video 2017 https://vimeo.com/219979722
Video 2016 https://vimeo.com/168158485

Заинтересирани: 455 лица

Детали

Датум:
мај 20
Време:
10:00 - 15:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Македонија
United States
Веб-страница:
www.facebook.com/9