Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Отворање на Академска сцена: Јашар живее не живее

13/10/2017 @ 20:30 - 22:00

Повелете на отворањето на Академска сцена 2017/18 😀

Отварање со испитна претстава по Актерска игра 4 на студентите од 3 година , кај Проф. М-р Елјеса Касо.

Испитот ќе биде проследен и со македонски превод

1. Бурак Рахман
2. Дин Ибрахим
3. Ебру Мусли
4. Едис Мусиќ
5. Метин Ибрахим
6. Озел Асанов
7. Сара Јусуф
8. Хакан Даци
Пијано: Даниел Петрески, ФМУ

Заинтересирани: 44 лица

Детали

Датум:
13/10/2017
Време:
20:30 - 22:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, ,

Место

Fakultet Za Dramski Umetnosti
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/234037669981915