Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Охрид трчаТ 2018

јуни 3 @ 10:00 - 13:00

Почитувани љубители на трчањето и спортот, Охрид трчаТ е производ на нашата желба за еден поинаков и поинтересен Охрид, Охрид во кој улиците ќе се користат за трчање и рекреација, Охрид во кој ќе се дружат и забавуваат сите од најмладо до најстаро. Охрид трчаТ покажа уште во првата година дека интересот за овој вид на рекреација е многу голем и многу потребен. Уличните трки од ден на ден се повеќе се етаблираат низ улиците на многу градови во светот но посебноста на Охрид трчаТ како трка е во тоа што на сите учесници им дава ретка можност да рекреираат и да се дружат со градот со жива култура и природни богатства кои опстојуваат 2500 години.
Заинтересирани: 246 лица

Детали

Датум:
јуни 3
Време:
10:00 - 13:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, ,

Место

Охрид Центар / Плоштад
Охрид Центар
Ohrid, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/414570022251679