Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Курс за деца: Design Thinking

јануари 9 @ 10:00 - јануари 19 @ 16:00

Please scroll down for English~

И во зима се учат нови работи!

Искористете го зимскиот распуст правилно. Дајте им шанса на вашите деца да се вклучат во курсот за Design Thinking кадешто ќе ја подигнат креативноста и ќе научат како да размислуваат како дизајнерите на иднината!

На овој курс децата ќе имаат можност да поминат низ 5те различни фази на креирање на една употреблива апликација за мобилен телефон, по што ќе се стекнат со вештини кои понатаму може да ги користат како алатки при креативно решавање на проблеми, дизајнирање на идејни решенија и сл.

Пријавување за овој курс се одвива на два начини:
– преку пополнување на онлајн формулар
https://goo.gl/forms/bSTkrGfkzZK2lQcu1
– лична пријава со пополнување на пријава во нашиот бар

За повеќе информации околу курсот посетете го следниот линк:
http://publicroom.org/workshops/DesignThinking-Winter.html

_________________
_________________

You can learn new things during the winter holidays as well!

Use up the winter holidays the right way. Encourage your kids to take on new challenges and be a part of the Design Thinking course, where they will increase their creativity and learn how to think as the designers of the future.

In this class they will get to go through the 5 different stages of creating a usable mobile phone application, after which they will have gained the skills and tools needed to engage in creative problem solving, designing the projected solutions etc.

You can apply for this course in 2 ways:
– apply on our online form
https://goo.gl/forms/bSTkrGfkzZK2lQcu1
– visit our bar and fill out an application form

For more detailed information about the course visit the following link:
http://publicroom.org/workshops/DesignThinking-Winter.html

Заинтересирани: 0 лица

Детали

Почеток:
јануари 9 @ 10:00
Крај:
јануари 19 @ 16:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Public Room
50 Divizija 22
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/1461861060699363