Вчитување Настани

« Сите Настани

Крушево низ корија outdoor фестивал – трета епизода

август 19 @ 10:00

На , 19 и 20 август ќе се случи по трет пат фестивалот на отворено „Крушево низ корија“ кој во своите содржини ќе опфати : кампување со сите придружни содржини (бендови,DJ-и и сл.) планински велосипедизам, планинарска тура низ крушевската корија, тандем летови со параглајдер и сл . Сите овие активности ќе бидат дополнети со дегустација и промоција на крушевски специјалитети, како и организирана посета на културните и природни знаменитости што ги нуди Крушево.За сите детали..континуирано ќе ве информираме…:)

Заинтересирани: 169 лица

Детали

Датум:
август 19
Време:
10:00
Настан Категорија:

Место

Крушево
United States
Веб-страница:
www.facebook.com/292467907467753