Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Изложба на Влахо Буковац – Ремек дела од ризницата на НГМ

мај 19 @ 20:00 - 22:00

Ремек дела од ризницата на НГМ, изложба на Влахо Буковац, 19 мај 2018 година, 20 часот
Куратор: Кирил Пенушлиски

Kryeveprat nga thesari i GKM, ekspozitë nga Vlaho Bukovac, 19 maj 2018, ora 20

Kurator: Kiril Penushliski

Заинтересирани: 71 лица

Детали

Датум:
мај 19
Време:
20:00 - 22:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
, ,

Место

Национална Галерија На Македонија – Мала Станица
улица Јордан Мијалков 18
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/395315650515773