Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

IT’S TIME for Aperitivo, Perfect Italian Style, ПЕТОК 16-22ч

13/10/2017 @ 16:30 - 21:30

Време е за …Аperitivo PLAY Time,
Заинтересирани: 16 лица

Детали

Датум:
13/10/2017
Време:
16:30 - 21:30
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Play All Day
Ulica Makedonija
Skopje, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/839558429444591