Вчитување Настани

« Сите Настани

Green Paths Fest 2018

октомври 12 @ 12:00 - октомври 14 @ 16:00

ТРИДНЕВЕН НАСТАН НА ОТВОРЕНОГолем МТБ маратон 50,4км
Мал МТБ маратон 38,4км
Подолгата патека од 52,4км спаѓа во редот на тешки патеки.Таа бара многу добра психо-физичка подготвеност на учесниците.Кружна е,обележана и многу атрактивна.
Покусата патека од 32,4км спаѓа во умерено тешки патеки и е доста полесна од подолгата.Таа е исто така кружна ,обележана и не помалку атрактивна од подолгата,но и оваа патека бара добра психо-физичка подготвеност.
Повеќе информации во наредниот период.
Поздрав!

Заинтересирани: 3 лица

Детали

Почеток:
октомври 12 @ 12:00
Крај:
октомври 14 @ 16:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Македонија
United States
Веб-страница:
www.facebook.com/9