Вчитување Настани

« Сите Настани

  • настанот помина.

Dino Merlin – Strumica Open Festival (Makedonija)

13/08/2017 @ 21:00 - 14/08/2017 @ 02:00

Турнејата #HotelNacional доаѓа на плоштад „Гоце Делчев“ на затворањето на Струмица ОПЕН фестивал.
Светската турнеја „Хотел Национал“ започна по издавањето на албумот во 2014 година и досега има посетено близу 70 градови со над пола милион посетители.

Дино Мерлин на фестивалот направен со љубов.
www.sof.mk
—————————————————
Turneja #HotelNacional 13.8.2017. dolazi na glavni trg u Strumicu (Makedonija) na zatvaranje Strumica Open festivala.

Svjetska turneja “Hotel Nacional” koja je započeta po izlasku albuma 2014. godine do sada je posjetila blizu 70 gradova i ugostila preko pola miliona posjetilaca. Sve datume turneje “Hotel Nacional” možete pratiti na www.dinomerlin.com/turneja

Заинтересирани: 1377 лица

Детали

Почеток:
13/08/2017 @ 21:00
Крај:
14/08/2017 @ 02:00
Настан Категорија:
Настан Тагови:
,

Место

Strumica
Strumica, Macedonia
Веб-страница:
www.facebook.com/112109452139883