Претстојни Настани › strumica

Саша Матич I Сабота 28окт. I CafeBarSelect

октомври 28 @ 22:00 - октомври 29 @ 04:00
Cafe Bar Select, Select Lunch Bar
Strumica, Macedonia
@ Cafe Bar Select

Најголемиот хепенинг , долго очекуваниот концертен настап на најпопуларната ѕвезда на балканот !. Маестралниот поп-фолк пејач кој ни доаѓа од Србија , #СашаМатич во #CafeBarSelect #Сабота28октомври !!!!!!Не очекува една незаборавна ноќ зачинета со најголемите балкански хитови и безброј гласови кој ќе одекнуваат до раните утрински часови !! За загревање и штиминг на сето она што […]

Дознај повеќе »

MashUp

октомври 4 @ 18:30 - декември 13 @ 21:30
Coffee, Clay, Work & Play, TC Global
Strumica, Macedonia
@ Coffee, Clay, Work & Play

Како за прва средба, дружење, разговор на интересни теми и видео проекција со филмот “The Startup Kids”. Настанот е отворен за сите кои оваа тема им е предизвик. А, е препорачан за сите кои се дел од StartUp заедницата. Филмот е бесплатен, на англиски, со англиски превод. Заинтересирани: 5 лица

Дознај повеќе »