Претстојни Настани › stip

Струмина Треил 2017

ноември 19 @ 09:00 - 12:00
Štip, Stip, Macedonia
@ Štip

Четвртото издание на Струмина Треил ќе се одржи на 19.11.2017. Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански – Штип во 10:00 часот. Пријавувањето започнува од 1.11.2017 и трае до 18.11.2017 преку http://trex.mk/strumina/ Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи. За останатите следува диплома во […]

Дознај повеќе »

Струмина Треил 2017 / Strumina Trail 2017

ноември 19 @ 09:00 - 12:00
Štip, Stip, Macedonia
@ Štip

Четвртото издание на Струмина Треил ќе се одржи на 19.11.2017. Стартот ќе биде од медицинското училиште Јане Сандански – Штип во 10:00 часот. Пријавувањето започнува од 1.11.2017 и трае до 18.11.2017 преку http://trex.mk/strumina/ Стартнината изнесува 100 денари. За првите тројца следуват медали а за првите тројца во возрасни категории дипломи. За останатите следува диплома во […]

Дознај повеќе »