Претстојни Настани › ohrid

Take Five Live

март 23 @ 10:00 - март 24 @ 01:00
Cuba Libre Beach, Naum Ohridski 10А
Ohrid, Macedonia
@ Cuba Libre Beach

www.cubalibreohrid.comwww.cubalibre.ohridinfo.com Заинтересирани: 10 лица

Дознај повеќе »

Iguana Band Live

март 24 @ 22:00 - март 25 @ 01:00
Cuba Libre Beach, Naum Ohridski 10А
Ohrid, Macedonia
@ Cuba Libre Beach

www.cubalibre.ohridinfo.comWww.cubalibreohrid.com Заинтересирани: 2 лица

Дознај повеќе »

Младинска Академија 2.0

април 5 @ 12:00 - април 9 @ 15:00
Извиднички Центар Охрид – Scout Center Ohrid, Населба Даљан бб
Ohrid, Macedonia
@ Извиднички Центар Охрид – Scout Center Ohrid

Младинската Академија е настан кој е наменет за младите кои се активни во граѓанските организации и имаат желба да го надоградат своето знање за подобро водење и менаџирање во своите организации. Младинската Академија ќе им овозможи на младите да се стекнат со вештини кои се исклучително важни за повеќе сегменти од водењето на организација, водење […]

Дознај повеќе »

BalkanAct 2018 Ohrid

мај 18 @ 12:00 - мај 20 @ 12:00
Ohrid, Ohrid, Macedonia
@ Ohrid

Get ready for the 4th edition of BalkanAct – hosted by Rotaract Macedonia! Rotaractors goood news!!! Registration will be opened on 5th of February!!! Check–> www.balkanact.org #BalkanAct #BalkanAct2018 #BalkanActOhrid #BalkanAct2018 #BalkanActOhrid Заинтересирани: 97 лица

Дознај повеќе »

Tour de Lake(s) 2018

август 2 @ 08:00 - 20:00
Ohrid, Ohrid, Macedonia
@ Ohrid

Илинденска велосипедска тура која во еден ден ги обединува Охридското Езеро, Преспанското Езеро и Галичица. Повеќе детали наскоро… Заинтересирани: 93 лица

Дознај повеќе »

Hola Ohrid vol.4 strikes again, 4th edition on 3/4/5 of August

август 3 @ 17:00 - август 5 @ 20:00
Kongresen centar Ohrid Macedonia, Dolno Kojnsko
Ohrid, Macedonia
@ Kongresen centar Ohrid Macedonia

For english version click “See More” and scroll down Меѓу сите убави работи кои ќе ги донесе новата година е и четвртото издание на ХОЛА ОХРИД! Хола Охрид ќе се одржи по четврти пат на 3/4/5 август, 2018 година, во хотелот Конгресен Центар Охрид. Првите 35 пријавени учесници ќе добијат full pass по цена од […]

Дознај повеќе »