Претстојни Настани › kumanovo

Summer Club Space Weekend Agenda

август 18 @ 23:00 - август 21 @ 04:00
Summer Club Space Kumanovo, Stara Banja
Kumanovo, Macedonia
@ Summer Club Space Kumanovo

IT’S PARTY TIME ! Петок :18.08.2017 Dj Mister M(mk&yu hits) Слободен Влез. Сабота :19.08.2017 Cyrillic(commercial house) Слободен Влез. Недела :20.08.2017 DJ Zdravko (mk & yu hits) Слободен влез. Инфoрмации и резервации: Филип Атанасов-078967751 Milan Aleksic-071267121 Резервациите важат до 00:30 часот. Забранет влез за малолетни лица Заинтересирани: 17 лица

Дознај повеќе »