Претстојни Настани › bitola

Саботна журка со група Деспина во Portal 2! 24.03.2018 од 22:00h

март 24 @ 22:00 - март 25 @ 01:00
Portal Café, Широк Сокак 67
Bitola, Macedonia
@ Portal Café

Вечерната викенд шема со група Деспина е една од најомилените во Portal 2. Затоа, повторно ги поканувме на одлична забава и супер дружење. Ве очекуваме во сабота, на 24.03.2018 со почеток од 22:00 часот. За резервации контактирајте нѐ на 071 245 995 или повелете посетете нѐ на Широк Сокак! 🙂 Заинтересирани: 7 лица

Дознај повеќе »