Евенти – мобилна апликација

Сега може да си следите настаните околу вас, каде и да сте преку вашиот мобилен уред. Зачувајте ги вашите омилени настани и добивајте нотификации за нив.

Преземете ја апликацијата бесплатно. rotated-badge

eventi_android 12439136_455307887995208_3895285329976209447_n

1513684_455307871328543_6567739902831739074_n 12345544_445912218934775_4202352240394391962_n eventi_map