Настаните околу вас на веб и мобилен уред

Настаните околу вас на веб и мобилен уред

Не пропуштајте ниеден настан!

Календар на настани

Календар на настани

Преглед на настаните во листа, календар и по ден.

Тука е местото за вашaта реклама

Повеќе

Добредојдовте на Евенти

Добредојдовте на Евенти

Евенти е систем за менаџирање на настани. Со него лесно може да ги следите сите настани во ваша околина и да добиете информации за времето и локациите на нивното одржување. Настаните може да ги прегледувате во листа или календар на веб страната или со користење на андроид апликацијата која може да бесплатно да се преземе од Google Play.
Тука е вистинското место за промоција на вашиот настан. Покрај привилигираната позиција на нашата веб страна, вашиот настан ќе биде споделен и на социјалните мрежи Facebook и Twitter.

Не пропуштајте:

Нема настани во оваа категорија.

Настаните околу вас

Евенти – мобилна апликација

Календар